Madevin staat voor Management, Development en Investment. Het is een familiebedrijf dat zich met name richt op de ontwikkeling van kantoren, bedrijfspanden en woningen.

Madevin management development investment

Forum Fontanus Zoetermeer

Bedrijven blijken door de nog steeds toenemende mobiliteit en moderne communicatiemiddelen in toenemende mate geografisch ongebonden. Een in overwegende mate als positief ervaren vestigingslocatie zal echter niet snel verlaten worden. Dat is het primaire uitgangspunt van het gemeentebestuur van Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer heeft zicht altijd geprofileerd als een goede vestigingslocatie voor bedrijven met een uniek en gezond ondernemersklimaat. Het is er haar alles aan gelegen om Zoetermeer voor het bedrijfsleven aantrekkelijk te maken maar bovenal ook voor de gevestigde bedrijven aantrekkelijk te houden. Dit doet zij door onder meer de vinger aan de pols te houden, problemen en knelpunten tijdig te signaleren en deze in samenspraak met de betrokken bedrijven op te lossen. Door zelf de algemene stedelijke kwaliteit continue te bewaken verhoogt zij de kwaliteit van Zoetermeer als vestigingslocatie.

Het project behelst een kantoorvillapark van ca. 20.000 m2, waarin twintig zelfstandige kantoorvilla’s, rondom een gemeenschappelijke binnentuin, zijn gegroepeerd.

ga terug